Waar ik jou bij kan helpen

Vosolutions biedt brede administratieve ondersteuning aan ambitieuze (startende)ondernemers. Een gezond bedrijf heeft een correcte, overzichtelijke administratie. Niet iedereen vindt het echter leuk om met de administratie bezig te zijn. Het kan je ding niet zijn, of je weet niet hoe en waar te beginnen. Laat mij je daar bij helpen. Zo kun jij je focussen op je business en doen waar jij goed in bent, de papierwinkel regel ik. Ook voor startende ondernemers maak ik graag tijd. Ik help bij het inrichten van de administratie en leer je hoe deze netjes bij te houden, of kan deze volledig voor je uit handen nemen.

financiele administratie alphen aan den rijn

Administratie

Terwijl jij werkt, pak ik jouw administratie op.                                                                      Voor eerdere opdrachten heb ik gewerkt met de volgende programma's:

  • Exact online 
  • Moneybird (erkend adviseur)
  • Informer
  • AFAS
  • Microsoft Navision

Voor met name tijdelijke opdrachten als zwangerschapsverlof of vakantie pak ik agenda- en emailbeheer op. Hierbij kun je denken aan het ordenen van de inbox en het bijhouden van gewerkte uren in de agenda's. 

administratieve administratie uitbesteden

Agenda- en emailbeheer

financiele administratie uitbesteden

Debiteuren / crediteuren

Voor de juiste verwerking van de inkomende facturen zorg ik voor overizcht. Bij niet betalende klanten is een telefoontje zo gepleegd. 


Mijn opgedane werkervaring bij een deurwaarderkantoor komt goed van pas als het gaat om debiteurenadministratie.

Opruimen kost minder tijd dan zoeken. Zowel voor zakelijke als particuliere klanten archiveer en digitaliseer ik. 

Administratie alphen aan den rijn

Archiveren / digitaliseren